Meest gestelde vragen

De film kan het best bekeken worden vanuit de voorste stoelen. Je mag met meer dan twee personen in een auto komen, maar wij garanderen geen zicht vanaf de achterbank.

Het is belangrijk dat je een werkende autoradio hebt. Bij de ontvangst op het terrein ontvang je een radiofrequentie waar je het geluid van de film op kunt ontvangen.

Dat heeft ermee te maken dat je niet voor iedere film een licentie kan krijgen!
Disney en Pixar zijn helemaal niet mogelijk. Je gaat bovendien niet alleen maar voor de film naar een Drive In. Het gaat om de totaal ervaring!

Veel locaties, zeker langs de Lek, zijn beschermd natuurgebied. De plek die we hebben gekozen is goed bereikbaar en vanuit de gemeente Vijfheerenlanden beschikbaar aan ons beschikbaar gesteld.

Een buitje kan de bioscoop wel hebben. Dat hoort een beetje bij de charme van een drive in. Trek een warme trui aan en bestel een lekkere warme chocolademelk. Wij zorgen voor fleece dekentjes.  

Bij écht slecht weer zullen we het evenement moeten cancellen / verplaatsen. Hierover krijg je dan uiteraard bericht. 

Dan hebben we echt heel erg pech en zullen wij hierin mee moeten gaan. We zullen dan op zoek gaan naar een passende oplossing. Maar vergeet niet: je bekijkt de film vanuit je eigen auto. Dus helemaal veilig!

In principe wel. Maar de kinderen hoeven tijdens de film niet in de auto te blijven zitten. We creëren voor de kinderen een zitplek buiten de auto. Ouders/verzorgers blijven in de auto.

Geen paniek. Mail even naar info@driveinvianen.nl dan zullen wij je verder helpen! 

Helaas niet. We hebben een vergunning gekregen onder de voorwaarden dat iedereen in zijn/haar eigen auto blijft. 

Nee zeker niet. Iedereen is welkom!

Tijdens het evenement is onze horeca partner Flinn aanwezig om jullie te voorzien van een lekker hapje en een drankje. Ze hebben een speciaal menu samengesteld, waarvan je ook een deel al online kunt reserveren en betalen. Daarom zouden wij het op prijs stellen als je geen eigen eten en drinken meeneemt naar de Drive In.

Dat zal tijdens het evenement worden uitgedeeld. Je kunt hier op de website wel al een klein deel met je film mee bestellen! 

 

Ja we hebben hiervoor een vergunning. Flinn heeft een aantal lekkere drankjes geselecteerd. Het is uiteraard niet bedoeling dat je als ‘Bob’ beschonken achter het stuur zit!

Ja er zijn toiletten aanwezig. Als je vanuit de auto al kunt zien dat er een rij staat. Gelieve dan even te wachten.